TORDASI

Kalandpark

Üdv Kalandorok!

 

 

Szabadtéri szórakozási lehetőséget kerestek? Ne görgessetek tovább….

A Tordasi Kalandpark ideális, aktív kikapcsolódást nyújt Budapesttől mindösszesen 30 km-re, mégis távol a város zajától.

 A park területén kialakított csillagtúra szerű pályarendszer egyedülálló módon teszi lehetővé kicsik és nagyok igényeinek és képességeinek kiaknázását. Egy platformról, akár egyszerre többen, 5 irányba is elindulhattok, hogy aztán a pálya legvégén csapatotok újra egyesüljön. Csak a ti bátorságotoktól, merészségetektől függ, hogy a könnyebb vagy nehezebb akadályokat választjátok. Tökéletes kültéri program, legyen szó iskolai kirándulásról, születésnapi buliról vagy céges csapatépítésről. Szeretettel várunk mindenkit, aki 100 cm és 3 év feletti - 99 év alatti!

 

Pályáink

 

Gyakoroló pálya: mindenkinek, minden alkalommal kötelező. Animátoraink folyamatosan figyelik a mászókat és szükség esetén segítséget nyújtanak.

 

“Mini” pálya: 100 cm-től vagy 3 éves kortól ajánlott.

 

“Midi” pálya: 140 cm-től magasabbak számára ajánlott, vegyes nehézségű, szabadon variálható pályarendszer. Magasság: 5 méter

 

“Maxi” pálya (fekete pálya): 150 cm-től, csak a legbevállalósabbaknak. Magasság: 10 méter

 

Csúszó pálya: Tó felett, leghosszabb szakasza 155 méter

kimozdít a hétköznapok “szürke” világából

Csapatépítés

 

 

A csapatépítés legfontosabb célkitűzései:

 

1.    fókuszáljon a csapatmunkára

2.    erősítse az egymás közötti bizalmat és kötődést

3.    egymás közötti kommunikációra és együttműködés.

 

 

Négy különálló, egymással jól kombinálható pályarendszerünk tökéletesen kielégíti a fenti három pontban megfogalmazott igényeket.

 

A pályán elhelyezett szórakoztató akadályok, a megrendelő igényeihez igazítva variálhatók a könnyűtől az extrém nehézségűig.  A drótköteles akadályok 40 cm magasan futnak, így használatukhoz nem szükséges beülő. Az épített akadályok maximális magassága 150 cm így tériszonnyal, esetleges betegséggel küzdők számára is kiválóan alkalmasak. Nincs kényszer egy akadály leküzdésére, de az élmény ugyanolyan intenzív. A programokat mindig a megrendelő igényeinek megfelelően alakítjuk ki, amelyek 1-3 órásak lehetnek.

Szolgáltatások

TELJES ÁRÚ BELÉPŐ 4200 Ft

Gyermekcsoportok illetve 50 főnél nagyobb csoportok számára kérjen személyre szabott árajánlatot!

 

 Kalandparkunk után, látogasson át westernfalukba, ahol a belépőkből 10% kezdeményt biztosítunk, amennyiben egy napon veszik igénybe mindkét szolgáltatásunkat.

Fontos tudnivalók: Az egyéni mászójegy egyszeri belépéssel max 3 óra időtartamra szól, a felszerelés felvételétől számítva . Minden látogató részére kötelező a felelősségvállalási nyilatkozat kitöltése. Minden, az egyéni pályákat igénybe vevő látogató részére kötelező a gyakorló pályán történő oktatás. A Kalandpark szabályzata a bejárat mellett kifüggesztve található, ennek be nem tartásával a vendég kizárja magát a Kalandpark bármely szolgáltatásának használatából!

Árak

CSALÁDI KEDVEZMÉNYEK

 

Gyermek 14 éves korig, értendő!

 

2 felnőtt + 2 gyermek  11.000 Ft

 

2 felnőtt + 3 gyermek  13.300 Ft

 

1 felnőtt + 2 gyermek 7.800 Ft

 

1 felnőtt + 3 gyermek  10.100 Ft

 

DIÁK, NYUGDÍJAS (igazolvány felmutatásával)

2.700 Ft

KÍSÉRŐ (aki nem mászik, de az egyéni pályák területén tartózkodik)

500 Ft

Galéria

Kapcsolat

E-mail címünk

info@tordasielmenyfalu.hu

Nyitva tartás és pénztár információk:

06-30-746-4444

Nyitva tartás

ZÁRVA

Tordasi Élményfalu

 

 

Az M7-es autópályát a 30 km-es kijáratánál kell elhagyni a Martonvásár-Tordas-Gyúró leágazásnál, majd Tordas községbe érve kb. 200 méter után jobbra kell kanyarodni a Tordasi Csárdát jelölő útra.

Telefon

 

 

  Csárda: +36 30 294 8428

 

  Westernfalu: +36 30 2499999

 

  Kalandpark: +36 30 746 4444