Céges és csoportos
rendezvényeink
Vissza a főoldalra

 

Fizetési lehetőség hamarosan!

Céges és csoportos rendezvényeink
Céges rendezvény
Legyen szó csapatépítőről, céges rendezvényről, karácsonyi vagy évzáró partyról, állófogadásról, tanfolyamról, árubemutatóról vagy állófogadásról, a Tordasi Western Falu egész évben kitűnő választás, hogy felejthetetlenné tegye céges találkozóját. Panziónk összesen 80  fő elszállásolására alkalmas. Zárt rendezvénytermünk akár 300 fő befogadására képes, technikai eszközökkel részben felszerelt. Megközelítésünk egyszerű és könnyű, Western Falunk csupán fél óra távolságra található a fővárostól, az M7-es autópályán, Székesfehérvár irányába.
Jelentkezzen egy kattintással
Születésnap
Ünnepeljetek velünk és bízzátok ránk az emlékezetes születésnapi parti megszervezését. Éljétek át nálunk, a vadnyugati város egyedülálló hangulatát és báját. Kápráztassátok el vendégeiteket a rusztikus hangulatot idéző épületek között megtartott programokkal.
Jelentkezzen egy kattintással
Főzőkurzus
Menü: Tricolor paprikás sous-vide jércemell nyárs, petrezselymes parázs burgonyával, füstölt sajt mártással, Pirított sertés szűzérme fűszerbors kéregben, házi fokhagymás röszti burgonyával, pikáns vörösbor mártással, Kentucky csípős csirke supreme, grillezett zöldségekkel, csöves csemegekukoricával.

Fantasztikus élmények várnak rátok, a grill teraszon helyet kapó főzőkurzusunk során. Igazi jenki fogások elkészítését sajátíthatjátok el, nagy tudású séfünk segítségével. Ezzel a tanfolyammal a húsokat igazán kedvelő vendégeinknek szeretnénk kedveskedni, akik szívesen fedezik fel amerika ízeit. A három fogásos vacsorához különleges borokat kóstolhatnak meg a résztvevők.

A kurzusok minimum 10 főtől indulnak, időtartalmuk: 4-5 óra. A tanfolyam tökéletes lehet lánybúcsúkhoz, legénybúcsúkhoz, szülinapi partikhoz, baráti összejövetelekhez.

Részvételi díj: 14.990 Ft/fő (3 főtől: 12.990 Ft/fő)
Jelentkezzen egy kattintással
Táboroztatás
Napközis vagy bent alvós

Célunk egy olyan tábor megvalósítása, ahol a táborozó gyermekek és a szervezők együttesen, a nagyvárosi környezettől távol, megismerhetik az amerikai vadnyugatot és népszokásokat úgy, hogy mindeközben egy jól működő összetartó közösséget alakítanak ki. A tábor területén sportpályák, (37×17,5 méteres strandfoci illetve strandröplabda pálya, aszfaltos streetball pálya) játszótér, (szigorúan EU szabványok szerint épült), 3.5 hektáros tó – 3 szigettel, tűzrakóhely, drótköteles-mászópályák (3-5-10 méteres magasságban), és maga a Western Falu található. Az élménypark tematikus programokkal (aranymosás, lasszóvetés, íjászat, céllövölde…stb.) várja a táborozókat.
Szállás, teljes ellátással: napi háromszori étkezéssel
Jelentkezzen egy kattintással
Osztálykirándulás
A Tordasi Western falu kedvező fekvésének és jellemzőinek köszönhetően, az osztálykirándulások kedvelt szálláshelye. Az autentikus épületek, élmények sokaságát rejtik. Egymást érik a vadnyugati helyszínek (indián sátrak, sheriff iroda, csizma mosó, víztorony, kápolna), a csárda  pedig ínycsiklandó ételekkel várja a diákokat és tanárokat egyaránt.
Nem szabad elfelejteni, hogy az iskolai kirándulás fontos esemény az osztály életében, hiszen segít összekovácsolni a csoportot, az úti cél kiválasztása pedig nagyban befolyásolja ennek sikerét. A Tordasi Western Falu tökéletes helyszín, hiszen rengeteg olyan programlehetőséget nyújt, amely garantálja, hogy egyetlen korosztály se unatkozzon. Nálunk a hétköznapok pontosan ugyanolyanok, mint 1860-ban, a Vadnyugaton!
Jelentkezzen egy kattintással!
Árajánlat
Ha kérdésed van, kérünk írd meg nekünk miben lehetünk a segítségedre:
Rólunk mondták
Galéria
Kapcsolat
TELEFON
Csárda
+36 30 294 8428
Westernfalu
+36 30 249 9999
Kalandpark
+36 30 746 4444
INFO
Email
info@tordasielmenyfalu.hu
kapcsolatfelvételi űrlap
Akik minket választottak
Térkép